НОВО
МРЕЖИ ПРОТИВ ГРАДУШКИ
Мрежи по размер 3/10м; 4/10м; 2/10м и на топове по 200 м. 35% засенчване.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Извършвайки дейността си Фито Био Сем ЕООД, ЕИК 203767695 със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив,( „фирмата", „ние", „нас"), обработва информация, която може да съдържа и лични данни.

Настоящата Политика има за цел да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни в качеството си на администратор, както и за Вашите права.

Чл.1. Фирмата работи в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба включително, не само Регламент (ЕС) 2016/679 („GDPR").

Лични данни са всяка информация, която може да бъде използвана за идентифициране на дадено лице, (като електронен адрес, имена, възраст, дата на раждане, телефон и други)

Чл.2. Събиране и използване на лични данни:
Кога и как се събират лични данни:
- При купуване на продукт, сключване на договор - име; електронен адрес; адрес за доставка на поръчаните стоки;
- За издаване на фактура и обработването й – имената, ЕИК за фирми, адрес за фактура, адрес на доставка, електронен адрес, използвано средство за плащане, сума на плащането и продукт/и, дата на покупката;
- За продукти ,свързани с възможна проява на дефекти и рекламация - име, електронен адрес, продуктите, които са купени; пощенски адрес, информация относно рекламацията/жалбата и засегнатия продукт,;
Вашите лични данни се обработват единствено на територията на Република България, само за срока и за целите, за които са предоставени.

Чл.3. Съхранение и предоставяне на трети страни

Съхраняваме история на поръчките, направени от всеки регистриран на сайта акаунт.
Обработваме личните Ви данни, за да изпълним задълженията си като страна по договор за продажба на стоки или услуги. Възможно е периодично да ги използваме за да изпращаме важни съобщения като известия относно направени поръчки, промени в Общите условия или други правила. Веднъж заявено съгласие по всяко време може да бъде оттеглено.

Администраторът взима предпазни мерки, включващи административни, технически и физически мерки, за да защити личните ви данни от загуба, кражба и злоупотреба, както и от неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване.

Ще задържим личните Ви данни за период, необходим за изпълнението на конкретната цел, за която същите се обработват, след което ще бъдат изтрити, освен ако нормативен акт изисква да ги задържим за по-дълъг период.

В дадени случаи, с цел изпълнението на задълженията ни по сключени с Вас договори или на законови такива, е необходимо или ще бъдем задължени да разкриваме предоставени от Вас лични данни на наши партньори (напр. транспортни, куриерски, сервизни, застрахователи, банки - при банков превод и др.) или пред компетентни органи.

Чл.4. Права на субекта на лични данни
Можете да проверите точността, пълнотата и актуалността на личните си данни, както и да ги коригирате, като влезете в акаунта си.
Ако искате да оттеглите съгласието си за обработване на лични данни, да заявите корекция, да възразите срещу тяхното обработване или да поискате данните Ви да бъдат изтрити („правото да бъдеш забравен"), следва да изпратите искане в този смисъл с имейл до Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Чл.5. Бисквитки
Бисквитките или Cookies („бисквитки") са малки файлове с информация, които се запазват във Вашият интернет браузър или твърд диск при посещение на сайта. Бисквитките ни позволяват да подобряваме сайта, така че да съдържа максимално полезна за Вас информация. Можете да настроите интернет браузъра си, така че да не запаметява бисквитки или да изтриете запаметените вече такива. Ако желаете да се възползвате от тези функции следва да използвате настройките на Вашия интернет браузър.

Във всеки момент Доставчикът има право да изисква от Клиента да се легитимира и да удостовери достоверността на всяко едно от обявените по време на регистрацията/поръчката обстоятелства и лични данни.