УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Чл.1.  Настоящите Общи условия уреждат реда и начина за продажба на артикулите в електронния магазин www.cvetna-gradina.com /наричан по-нататък за краткост "електронният магазин"/, собственост на Фито Био Сем ЕООД.

Чл.2. "Клиент на електронният магазин"/наричан по-нататък за краткост "клиент"/е всяко физическо или юридическо лице, което извършва фактически действия в електронния магазин, насочени към покупка на посочените артикули.

Чл.3. Заплащане на извършените покупки в електронния магазин се осъществява по следния начин:

(1). Чрез наложен платеж при получаване на поръчката;

(2). Чрез авансов банков превод по сметка на фирма Фито Био Сем ЕООД, за което ще бъде издадена фактура;

(3).Фито Био Сем ЕООД потвърждава направената от клиента поръчка посредством изпращане на електронно писмо или телефонно обаждане на посочения от клиента в електронния формуляр за доставка електронин адрес или телефон.

Чл.4.  Доставката на поръчаните артикули се извършва посредством куриерска фирма или с друг, уточнен с клиента доставчик, в работни дни между 9.00 и 18.00 часа.

Чл.5.

(1). Цените са посочени в български лева;

(2). Фито Био Сем ЕООД си запазва правото да променя цените на артикулите по всяко време.При потвърдена от страна на Фито Био Сем ЕООД поръчка цената на конкретния/те артикул/и по тази поръчка не подлежи на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения за това по-долу срок.

Чл.6. Общата стойност на поръчката включва сумата от цените на поръчаните артикули без цената на доставка.

Чл.7.  Доставката на поръчания/те артикул/и се извършва в срок от 2/два/ до 7/седем/ работни дни от момента на изпращането и /в зависимост от населеното място/.

Чл.8.  Клиентът е длъжен да посочи в електронния формуляр за доставка следните данни: име и фамилия на клиента или на лицето, което ще получи доставката, точен адрес при пощенска доставка ИЛИ конкретен офис на куриерска фирма, пощенски код на населеното място, наименование на населеното място, община, телефон и и-мейл за обратна връзка.

Чл.9.  Абонатът може да посочи като" "адрес за доставка" единствено адрес на територията на Република България.Фито Био Сем ЕООД не приема поръчки, в които е посочен адрес за доставка извън територията на Република България.

Чл.10. Фирмата си запазва правото да откаже доставка на потвърдена поръчка, ако начинът на доставка е обективно затруднен, както и в случай, че адресът за доставка е невалиден или стойността на поръчката спряма разходите за обслужване е икономически необоснована.

Чл.11.

(1). Фито Био Сем ЕООД не носи отговорност за забавяне на доставката или на неполучаване на същата при непълен или грешно попълнен адрес за доставка от страна на клиента;

(2). При липса на лице, което да получи пратката в работно време на посочения от клиента адрес за доставка, Фито Био Сем ЕООД полага всички усилия да се свърже с клиента на посочения от него телефон за контакт.Ако такава връзка не може да бъде осъществена, тъй като клиентът не отговаря на позвъняванията или телфонът е изключен, както и при некоректно посочен от клиента телефонен номер, за доставянето на пратката се процедира съгласно правилата и условията на куриерската фирма за доставка на пратки.

Чл.12. В срок от 7/седем/ работни дни, считано от деня на доставяне на пратката, клиентът, който не е търговец по смисъла на Търговския закон, има право да върне закупените от електронния магазин артикули.За целта е необходимо да са налице следните условия:

(1). Артикулът да бъде с ненарушена цялост, без наранявания, одрасквания или външни повреди;

(2). Разходите за доставката на поръчката до адреса на клиента и от адреса на клиента до офиса на Фито Био Сем ЕООД посредством същата куриерска фирма, която е извършила доставката до адреса на доставка, са за сметка на клиента;

(3). Клиентът да информира Фито Био Сем ЕООД за желанието си да върне артикулите, като изпрати електронно писмо на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или позвъни на телефон 0888 576 085.

Чл.13. Фито Био Сем ЕООД полага дължимата грижа за защита на личните данни на клиентите, станали му известни при предоставяне на услугите - предмет на тези Общи условия.Фирмата може да използува информацията за личните данни на Абонатите единствено и само за целите, предвидени в тези Общи условия и в законодателството на Република България.

Чл.14.  Фито Био Сем ЕООД се запазва правото по всяко време да извършва промени в тези Общи условия.Извършените промени имат действие от момента на публикуването им на съответното място в електронния магазин и не се отнасят за потвърдени поръчки, сключени преди този момент.

 

ТОЗИ САЙТ НЕ Е ОБРАЗОВАТЕЛЕН, А ТЪРГОВСКИ

ВЪЗМОЖНО Е В ОПИСАНИЕТО НА ПРОДУКТИТЕ ДА ИМА ДОПУСНАТИ НЕТОЧНОСТИ.